Meer resultaten voor zwembad hasselt

zwembad hasselt
VIDEO. Nieuw zwembad Kapermolen officieel geopend Hasselt Het Belang van Limburg.
Nieuw zwembad Kapermolen officieel geopend. 22/07/2016 om 2013 door elaw. Hasselt Het nieuwe Hasseltse zwembad Kapermolen is officieel geopend. Een waterspektakel verzorgd door alle Hasseltse zwemclubs zorgde voor een spetterende bedoening en ook burgemeester Hilde Claes waagde zich in het water. Burgemeester Hilde Claes kwam het nieuwe zwembad persoonlijk inhuldigen met aan haar zijde schepen van sport Habib El Ouakili. We zijn erg trots om hier vandaag samen met Brigitte Smets voormalig schepen van Sport te mogen staan aldus Claes. Zij heeft het dossier van het nieuwe zwembad indertijd immers opgestart en is hier jarenlang voor blijven ijveren.
Zwembad Kapermolen Hasselt UiT in Vlaanderen.
Gebruik mijn huidige locatie. Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. Sportactiviteit Zwemmen en watersport. Er is een groot openluchtzwembad met golfslagbad kinderbad olympisch bad en watergewenningbad. Ook is er een mini-golfbaan en een beachvolleybalveld. Binnen is er een kinderbad en gewoon bad. Zwembadencomplex Kapermolen Elfde Liniestraat 21 3500 Hasselt. Hoe geraak ik hier? Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Hasselt. 32 11 24 11 61. ook voor kinderen openluchtzwembad. Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Zwembad Kapermolen op UiTmetVlieg.be.
Openingsuren Stedelijk overdekt zwembad in Elfde Liniestraat 21 te 3500 Hasselt Zwembaden openingsuren.info.
Plan je route naar Stedelijk overdekt zwembad. Categorie Zwembaden Zwembaden Hasselt. Omschrijving De openingsuren van Stedelijk overdekt zwembad Elfde Liniestraat 21 in Hasselt. Gebruik de knop Plan je route naar om de snelste route uit te rekenen naar Stedelijk overdekt zwembad. Om de bedrijfsgegevens of openingsuren te wijzigen kan u zich aanmelden of registreren. Met een account kunt u ook stemmen en reageren op winkels en bedrijven. Openingsuren van Stedelijk overdekt zwembad. Stedelijk overdekt zwembad is momenteel OPEN. 8 / 10 gebaseerd op 1 beoordeling. Beoordelingen van Stedelijk overdekt zwembad.
Opening nieuw Hasselts zwembad gepland op 23 juli 2016 UPDATE FOCUS op HASSELT.
Pinksterfeesten 2015 zijn aan 48ste editie toe in Stevoort. 6 gedachtes over Opening nieuw Hasselts zwembad gepland op 23 juli 2016 UPDATE. ik wil graag weet hoe kan ik solliciteren bij zwembad hasselt. 3 mei 2016 om 1012. ik vrees dat alles met interne medewerkers wordt opgevuld. 3 mei 2016 om 1141. Zijn de oude 10 en 20 beurten kaarten van het binnenbad of de beurtenkaart van kapermolen nog geldig? Zou een aardige cent verliezen anders. 26 juni 2016 om 2007. waarschijnlijk wel waarom niet? 26 juni 2016 om 2010. Omdat die een stuk goedkoper waren per zwembeurt! 26 juni 2016 om 2011.
Zwemmen dubbel zo duur maar eerste vijf bezoeken zijn gratis HLN Hasselt.
Oeps er liep iets mis! Alle foto's uit Hasselt. Hasselt Neerhofdieren in de kijker! Stuur ons jouw mooiste foto's Nu opladen. 2017 De Persgroep Digital Alle rechten voorbehouden. Lees de gebruiks en privacyvoorwaarden. Onze Franstalige nieuwssite www.7sur7.be. Volg het nieuws op onze zustersite in Nederland www.ad.nl. Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Welkom MYKONOS oord van rust en gezondheid Hasselt.
Sauna lichtsauna stoom en borrelbad.
Zwembadencomplex Kapermolen Hasselt UiT in Vlaanderen.
Meld je aan om Mijn zoekopdrachten te gebruiken. Met de Kapermolen beschikt Hasselt over een zwembadencomplex met een binnenzwembad en een buitenzwembad. Elfde Liniestraat 21 3500 Hasselt. Hoe geraak ik hier? Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Hasselt. 011 24 11 61. Van 11 juli 2016 tot 15 juli 2016. donderdag 14 juli 2016.
Zwembad Stad met een plan.
Het nieuwe stedelijke zwembad kadert in het masterplan voor de volledige herinrichting van campus Elfde Linie. Ook het omliggende Kapermolenpark wordt heraangelegd. Sinds 23 juli 2016 is het nieuw stedelijk zwembad Kapermolen open voor het grote publiek. Het splinternieuwe complex telt twee sportbaden een Olympisch buitenbad met ligweide een wildwaterbaan twee golfslagbaden en twee kinderbaden. Daarnaast zijn er ook een vergaderzaal en een polyvalente zaal aanwezig in het complex.
PERS Zwembad Hasselt Eerste beelden van nieuw zwembad Kapermolen ACH Build.
PERS Zwembad Hasselt Eerste beelden van nieuw zwembad Kapermolen. Binnenkort is er de Openwervendag en kan u het met eigen ogen bekijken. Tot zolang kan u hier al zien hoe ver wij staan met de bouw van het zwembad Kapermolen in Hasselt. Let op onderaan nog een clip! Leave a Reply Cancel reply. Your email address will not be published. Required fields are marked.

Contacteer ons