Meer resultaten voor wellness academie

wellness academie
Opendagen / Infoavonden Wellness Academie.
OPENDAG HASSELT ZONDAG 27 AUGUSTUS 2017 meer info. Home Opendagen / Infoavonden. Wil je de Wellness Academie beter leren kennen? Dan ben je van harte welkom op onze open dagen en info-avonden. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid om kennis te maken met ons opleidingsinstituut het opleidingsaanbod de medewerkers en de docenten. Je moet jezelf voor de open dagen en info-avonden niet aanmelden. De toegang is vrij dus loop gewoon eens binnen! Rotterdam donderdag 31 augustus 2017 1900 uur tot 2100 uur. Marten Meesweg 8 3068 AV Rotterdam Nederland. Amsterdam woensdag 6 september 2017 1900 uur tot 2100 uur. Naritaweg 12 1043BZ Amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
Wellness Academie HR Hasselt Tel 011872. Beroepsopleiding goudengids.be.
Heidestraat 6/B 3500 Hasselt. 011 87 27 03.
Beoordelingen Wellness Academie.
Wellness Academie is al 12 jaar dé referentie voor wie een cursus of opleiding wil volgen op het vlak van massage schoonheidszorg haartooi visagie of kunstnagels! Wij hebben de afgelopen jaren meer dan 20.000 studenten mogen opleiden. Met 7 vestigingen in de regios Hasselt Antwerpen Gent Amsterdam Rotterdam Utrecht Eindhoven en een team van meer dan 50 top-docenten staan wij klaar om ook jou op te leiden tot een ware professional! 1 t/m 10 van 296 beoordelingen. Phiranan uit NEDERHORST DEN BERG. Opleiding Nagelstyling voor gevorderden. Ik heb in een korte tijd mijn diploma nagelstyliste kunnen behalen door de goede begeleiding.
Alternatieva ervaringen van opleidingen trainingen en cursussen Springest.
Help anderen en deel je ervaring op Springest! Als dank doneert Springest 1 aan Stichting Edukans. Wellness Academie is een kwalitatief en betaalbaar opleidingsinstituut voor alles wat met wellness en schoonheidszorg te maken heeft. Jaarlijks verwelkomen wij duizenden cursisten uit heel België Nederland en ver daarbuiten! Als opleidingscentrum zijn wij erkend door de Vlaamse overheid en diverse beroepsfederaties. Lees de volledige beschrijving. Wellness Academie is een kwalitatief en betaalbaar opleidingsinstituut voor alles wat met wellness en schoonheidszorg te maken heeft. Jaarlijks verwelkomen wij duizenden cursisten uit heel België Nederland en ver daarbuiten! Als opleidingscentrum zijn wij erkend door de Vlaamse overheid en diverse beroepsfederaties. Er zijn nog geen ervaringen.
Zonnestreel Vakopleiding Chakratherapeut Wellness Academie.
Vakopleiding Chakratherapeut Wellness Academie. De opleiding tot chakratherapeut is een holistische en tegelijk toegankelijke opleiding die er voor zorgt dat je bewuster en intuitiever gaat leven zodat je vervolgens ook beter andere mensen kunt helpen. Een Chakratherapeut heeft als doel mensen die lichamelijk of psychisch uit evenwicht zijn geraakt weer in balans te brengen. Deze currsus is erkend door de Belgische Massage Federatie. De cursus is opgedeeld in drie modules. Chakra-therapie basis 7 lesavonden van 19u30 tot 22u30. Chakra Therapie voor gevorderden 7 lesavonden van 19u30 tot 22u30. Chakra-Therapie extra verdieping 28 lesavonden van 19u30 tot 23 uur.
Wellness Academie Hasselt Academie cursussen vakliteratuur Bedrijvengids Alles voor de kapper De website voor de kapper.
huis met kapsalon te koop. 2100 deurne geen enkel toestellen overname. Kapsalon over te nemen wegens pensioen Gentbrugge. 9050 Gentbrugge 250.000 tot 500.000. Meer over te nemen zaken. Voeg zelf een bedrijf toe. Klik om te vergroten. Wellness Academie is één van de belangrijkste opleidingsinstituten binnen de Benelux voor de Beauty Wellnessbranche. Diverse vakspecialisten hebben hun opleiding binnen de Wellness Academie genoten. Het aanbod betreft zowel opleidingen als bijscholingen. De doelgroepen zijn kappers schoonheidsspecialisten visagisten nagelstylisten massagetherapeuten De Wellness Academie is tevens een erkend opleidingsinstituut. Hiervoor kan je hier betalen met opleidingscheques en de KMO-portefeuille subsidie tot 50% van het cursusbedrag.
Wellness Academie Erkend opleidingscentrum in Wellness Beauty.
Wilt u zich verdiepen in de wereld van Wellness Beauty? Dan is Wellness Academie hét erkende opleidingscentrum voor u. Wellness Academie staat bekend om de hoge kwalitatieve standaard en praktijkgerichte aanpak en ontvangt dankzij haar uitgebreide aanbod aan beroepsopleidingen en bijscholingen duizenden cursisten per jaar vanuit België Nederland en daarbuiten. Wellness Academie Begrijpbaar to the point zonder eindeloos herhalen. Kort maar intensief zo zijn de meeste opleidingen te omschrijven waarmee de cursist alleen maar positief gediend wordt daar de basiskennis laagdrempelig in tijd en kostprijs is. De cursist kan middels modulaire vormgeving de opleiding voltooien in de door zijn of haar gekozen richting.
BEAUTY-OPLEIDINGEN BIJ WELLNESS ACADEMIE Oui! Magazine.
En natuurlijk viel ook mijn oog op de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Skincare is mijn paradepaardje. Je leert dan over huidanalyses de juiste producten en natuurlijk ook de behandelingen. De Wellness Academie voorziet dus heel wat verschillende bijscholingen en opleidingen op vlak van beauty. Al 12 jaar is het dé referentie in België en Nederland voor wellness en beautyopleidingen. Ze hebben 7 vestigingen zodat er altijd wel eentje in de buurt is. In België vind je hen in Gent Hasselt en Antwerpen. In Nederland in Rotterdam Amsterdam Utrecht en Eindhoven. Wil je meer informatie over de verschillende opleidingen of de aankomende info-avonden om kennis te maken met de Wellness Academie? Surf dan naar hun website voor nog véél meer informatie.

Contacteer ons