Zoeken naar wellness in limburg

wellness in limburg
Wellness in Limburg Maison Beau.
Alle levensgenietertjes zijn bij ons welkom van baby tot tiener! Kortom onze kinderwellness in Limburg bezorgt uw kinderen de tijd van hun leven! Een feestje in stijl? Ga dan voor onze wellness in Limburg. Van tijd tot tijd worden kinderen geleefd. Ze hebben het overdruk door talrijke activiteiten zoals school leren sporten spelen enzoverder. Wilt u ze daarom een verdiende break bezorgen en ze opnieuw laten leven? Geef hen dan de nodige ontspanning in onze kinderwellness in Limburg. Ter ere van hun verjaardag bijvoorbeeld! Onze faciliteiten maken steevast gebruik van kindvriendelijke producten en zullen hen geen minuut vervelen! Ons kinderwellness verjaardag arrangement bezorgt hen een verjaardag in stijl en omvat het volgende. Gebruik van onze privsauna gedurende drie uur. Een heus eetfestijn met frietjes hamburgers en kinderchampagne.
Privé sauna's in Limburg privesauna zoeken.
Stephanie en Mark wensen u van harte welkom in uw privé wellness center. Hier kan u in alle rust ontstressen met zijn twee of gezellig met vrienden. Aquapuur is een ruime privé-sauna waar je zowel gezellig met zn tweetjes kan genieten als zalig ontspannen in grotere groep. De Boerderie is een magische plek waar je helemaal tot rust kan komen. Je kan er heerlijk ontspannen in de luxe privé sauna maar ook cursussen en workshops volgen lekker eten aan de gastentafel of logeren in één van de feërieke gastenkamers. As Aarts Wellness en privé sauna.
Limburg LastMinute Sauna.
Dankzij ons ruim aanbod vind je jouw ideaal centrum in de buurt. Gebruik de zoekfilter hierboven om een gepaste lastminute te ontdekken.Hier kan je alle centra uit de provincie Limburg terugvinden. 923 lastminutes gevonden in de provincie Limburg. 31 centra 1 2 3 5.
Wellness Limburg Alle wellness zaken in Limburg.
Ontdek hier alle wellness lastminutes al dan niet met overnachting en gun jezelf een heerlijk relaxatiemoment. In ons ruime aanbod vind je gegarandeerd het geknipte wellnesscentrum met alle faciliteiten naar jouw wens.Hier kan je alle centra uit de provincie Limburg terugvinden. 62 lastminutes gevonden beauty massage in de provincie Limburg.
Wellnessweekendje weg in Limburg Weekendesk.
Home wellness weekend wellness weekend België wellness weekend Vlaanderen wellness weekend Limburg. Wellnessweekendje weg in Limburg. Wellnessweekendje weg in Limburg. ik ben nu in. aan zee Lekker genieten van een weekend aan de kust. Culinair Met diner half pension. Cultureel ontdekkings Culturele bezienwaardigheden boottocht. Gastronomisch Een heerlijk gastronomisch arrangement. in de buitenlucht In de natuur met de fiets. met de fiets Ontdek de vele fietsweekends! met proeverijen Wijn kaas bier. Romantisch Privé spa diner bij kaarslicht. Sport avontuur Kayak mountainbike golf. Voor het hele gezin Dierentuinen aquariums pretparken. wellness Spa Thermen massages. Op minder dan 2u van thuis.
Top 5 wellnesscentra hotels VVV Zuid-Limburg.
Heerlijk in combinatie met een verfrissende activiteit zoals een wandeling fietstocht of een lichte lunch! Top 5 wellness centra hotels. Spa Wellness Château St. Gerlach is gelegen in de gewelfde kelders van het voormalige adellijke stiftgebouw van Château St. De kelders zijn omgetoverd in intieme en sfeervolle behandelruimtes. Samen met het in Romeinse stijl uitgevoerde zwembad de sauna en het Turks stoombad een schitterende entourage om u van top tot teen te laten verwennen. Wellnesshotel Klein Zwitserland ligt in het heuvelachtige landschap van Slenaken en heeft een sauna en een binnenzwembad met een panoramisch uitzicht.
Wellness De Voorzorg Limburg.
Zin om lekker te ontspannen en je weer helemaal fit te voelen? Dan is een sauna de ideale plek je hart gaat sneller slaan je lichaam verwijdert gifstoffen je conditie verbetert en je weerstand tegen infecties wordt groter. Waar krijg je korting? In de saunabrochure vind je alle deelnemende saunacentra. Bekijk de brochure Saunabonnen 3 formules. gele kortingbon sauna en massage. groene kortingbon sauna en verzorging. Hoe gebruik je de saunabon? Maak een afspraak in het gewenste saunacentrum en vermeld dat je gebruik wilt maken van de saunabonnen.
Prive wellness Limburg.
Aantal personen 3 uren. In onze prijzen zijn ook inbegrepen. Slippers scrubgel hair en body shampoo bodylotion en vers fruit. Er is een mogelijkheid om badlinnen te huren aan 5 per persoon. Indien je geen badlinnen via Le Goz'eau huurt breng je je badjas en minstens 2 handdoeken mee. Badjassen en saunaslippers kunnen ook aangekocht worden bij Le Goz'eau. Kinderen zijn ook van harte welkom! Kinderen vergezeld van 2 volwassen en in gezinsverband tot 14 jaar gratis.
Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Naar eigen wens kunt U aanvullend en/of vooraf schoonheids en wellnessbehandelingen reserveren. Alles op maat en naar Uw wensen. Als dat geen ontspanning is. Pure wellness is zo mooi. Eén van de mooiste privé sauna in Limburg! Ons privé wellnesscentrum in Limburg voldoet aan alle VLAREM II wetgevingen. t Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel 011 73 17 84 Mail info@t-rustpunt.be.

Contacteer ons