Meer resultaten voor wellnessboot hasselt

wellnessboot hasselt
Hotel Bo-Ness België Hasselt Booking.com.
Station Hasselt 15 km. Hasselt Marktplein 15 km. Station Kiewit 17 km. Plopsa Indoor Hasselt 23 km. Flanders Nippon Golf Business Club 29 km. Natuurgebied Platwijer 5 km. Openluchtmuseum arboretum en openluchtspeeltuin Bokrijk 54 km. Limburg Golf Country Club 114 km. Station Genk 118 km. Cosmodrome Genk 142 km. Golfclub Spiegelven 156 km. Golfclub Millenniumgolf 178 km. Het Kolenspoor 197 km. Maastricht-Aachen Airport 307 km. Luchthaven Luik-Bierset 345 km. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport 575 km. Waarom reizigers deze locatie geweldig vinden. Het ontbijt was top!
Vrachtschip verbouwd tot wellnessboot Hasselt Het Nieuwsblad.
De kanaalkom ligt vlakbij de binnenstad. Met het water als bindmiddel worden veel activiteiten mogelijk wonen winkelen wandelen fietsen en werken. Door initiatieven als de wellnessboot ontstaat een Blauwe boulevard. De stad Hasselt heeft dan ook nog grootste plannen met de locatie. Thans wordt een Masterplan Openbare Ruimte opgesteld als blauwdruk voor projectontwikkelingen en een kwalitatief openbaar domein. In dat verband zal de autobrug baan ruimen voor een stedelijke fiets en voetgangersbrug die de oost en westzijde zal verbinden. Alle informatie over prijzen en arrangementen kan je terugvinden op www.Bo-Ness.be. Fietser gewond in Kuringen. Een fietser en een auto zijn donderdag rond 17 uur in de Overdemerstraat in Kuringen bij een ongeval betrokken geraakt.
Brand breekt uit op wellnessboot Hasselt Het Belang van Limburg.
Nieuws uit een andere gemeente? Brand breekt uit op wellnessboot. 22/03/2013 om 1916 door fvangarderen. Brand breekt uit op wellnessboot. Hasselt Vrijdagavond rond halfzeven is brand uitgebroken op de wellnessboot aan de Kempische Kaai in Hasselt. Het vuur ontstond aan de dampend hot tub die op het bovendek staat. De houten afrastering vatte vuur. Er waren geen klanten aanwezig. De verwachte gasten zijn allemaal afgebeld. Vragen bij huwelijk Belkacem.
Wellnessboot Mill Voor een unieke wellness beleving!
3x sauna entree 3900. De Wellnessboot Mill is 40 meter lang telt 4 verdiepingen en beschikt over diverse exclusieve sauna en wellnessfaciliteiten die je bezoek aan de Wellnessboot tot een bijzondere wellnesservaring maken. Stap aan boord en ga mee op ontdekkingsreis! Diana Vandenhoven Read review. Ivanka Pouwels Read review. Di Jana Read review. Wil Dousi Read review. Merejo Grimmius Read review. Luc Avonds Read review. Martine Jongerius Read review. Alda Strooij Read review.
Bo-Ness WELLNESS concept.
Dit is vereist voor een correcte weergave van deze website. Kempische Kaai 70 3500 Hasselt. 32 475 30 40 30 vasb@ob-arff.or. Bij een vrachtschip zou je denken aan hard labeur drukte en stress. Dit is op onze wellness boot in de kanaalkom van Hasselt helemaal niet het geval. Integendeel bij Bo-ness kom je om te genieten in rust. Zweet al jouw frustraties eruit in onze priveÌ saunas of laat al je spanningen wegnemen door een heerlijke massage. Stap bij ons aan boord en ontsnap van de wereld. Laat al uw zorgen op vaste grond en kom in alle privacy genieten op onze boot.
Bo-Ness in Hasselt Limburg.
Tel 0475/30 40 30. Beschrijving Bo-Ness Wellness schip. De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam maar ook een lust voor het oog.
wellness Hasselt bb hasselt wellnessboot hasselt.
Vrachtschip verbouwd tot wellnessboot Hasselt Het Nieuwsblad. De kanaalkom ligt vlakbij de binnenstad. Met het water als bindmiddel worden veel activiteiten mogelijk wonen winkelen wandelen fietsen en werken. Door initiatieven als de wellnessboot ontstaat een Blauwe boulevard. De stad Hasselt heeft dan ook nog grootste plannen met de locatie. Thans wordt een Masterplan Openbare Ruimte opgesteld als blauwdruk voor projectontwikkelingen en een kwalitatief openbaar domein. In dat verband zal de autobrug baan ruimen voor een stedelijke fiets en voetgangersbrug die de oost en westzijde zal verbinden. Alle informatie over prijzen en arrangementen kan je terugvinden op www.Bo-Ness.be.
Bo ness unique wellness experience.
Bo ness a unique wellness experience.
Bo-Ness Privé sauna Hasselt Limburg Relaxy.be.
Kempische Kaai 70 3500 HASSELT. Toon mij het telefoonnummer 0475/30.40.30. Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen. De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam maar ook een lust voor het oog. Kortom aan boord ervaart u het toppunt van genieten in een trendy aangenaam en hedendaags design. Jezelf ontspannen krijgt een heel nieuwe dimensie zodra je binnenstapt in één van. de 5 luxueus afgewerkte Bo-Ness privé units.

Contacteer ons