Zoeken naar schoonheidssalon hasselt

schoonheidssalon hasselt
Schoonheidsinstituut Hairstyling Gilis.
Naast gewone voetverzorgingen zijn we ook gespecialiseerd in medische voetverzorging. Kom langs voor een voetverzorging en wandel weer op wolkjes. Hairstyling Gilis is een trendy dames heren en kinderkapsalon gelegen in Hasselt. In ons salon zorgen wij voor professioneel vakwerk. De uitstekende producten van Schwarzkopf helpen ons hierbij een handje. Ben je op zoek naar permanente/defintieve ontharing in Hasselt Limburg? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut Hairstyling Gilis op het juiste adres! Definitieve ontharing is nu gemakkelijker dan ooit met de Energist UltraPlus VPL. Volledige verzorging van kop tot teen allemaal onder één dak! Sint-Truidersteenweg 125 2e verdieping.
cafe beaute beauty shop passion.
Live Love Laugh Almost weekend! GET SOCIAL WITH US. Tel 32 11 41 69 21. 18u 20u op afspraak.
Presque.
Schoonheidssalon ELLEN Welkom.
Heeft u vragen kom gerust even langs of maak een afspraak wij helpen u graag verder. Ook voor geschenken juwelen sjaals en cadeaubonnen kan u bij ons terecht. Sint-Lambrechtsherkstraat 126 3500 Hasselt 011/59.20.26.
Schoonheidsinstituut Hasselt Zoek een schoonheidssalon Eyespot.
Huidinstituut BeauBeau uw Esthetisch en Cosmedisch instituut voor een mooie en gezonde huid. Kapsalon en schoonheidssalon in Hasselt. Voor al deze behandelingen kan je terecht in het schoonheidssalon van Kristien Gilis in Hasselt. Zet uw zaak op de kaart en voel meteen het resultaat! Eyespot is een geregistreerd merk van Media Mates bvba. Copyright 2014 Media Mates bvba.
Schoonheidsinstituten Hasselt goudengids.be.
236 resultaten voor schoonheidsinstituten Hasselt. Guido Gezellelaan 40BUS3 3550 Heusden Heusden-Zolder. De Stockheimlaan 35 3510 Kermt Hasselt. Crutzenstraat 104 3511 Kuringen Hasselt. Boomkensstraat 39 3500 Hasselt.
Huidinstituut Hasselt.
Mail l'art de beauté. Volg lart de beauté. Huidschade Immuniteit lipiden enzymen aangepast.
Natuurlijk Mooi bij Marieke Inforegio.be.
Er zijn nog geen recensies geschreven voor Natuurlijk Mooi bij Marieke. Natuurlijk Mooi bij Marieke. Sint-Katarinaplein 6 3500 Hasselt. T 0474 17 30 88. Laat avond opening enkel op afspraak.
Nagelstudio en schoonheidssalon Angela in Hasselt Extraatjes.
Bij onze verkenningstocht op de Hasseltse Kempische Steenweg tussen Groene Boulevard en Singel kwam ook nagelstudio en schoonheidssalon Angela in beeld. Angelas zaak is gelegen naast het wisselkantoor op de hoek van de Havenstraat en is dagelijks geopend tussen 10 en 20u behalve op zaterdag tot 13u op sluitingsdagen woens en zondag. Share op Facebook Opent in een nieuw venster. Klik om te delen met Twitter Opent in een nieuw venster. Klik om op LinkedIn te delen. Opent in een nieuw venster.

Contacteer ons