Op zoek naar hasselt hotel?

hasselt hotel
Het Menneke hasselt hotel bb Hasselt overnachten centrum hasselt bb centrum hasselt charmehotel hasselt.
Het Menneke verwijst naar mijn overgrootvader die als stoffenhandelaar onder deze naam bekend stond in Hasselt. Meteen is ook de link naar de andere Mennekes gelegd zoals het Borrelmanneke het Demermanneke en Speculaasmanneke. We verwelkomen je in een prachtig gerenoveerd herenhuis uit 1900 opgetrokken in eclectische stijl. Pal in het centrum van Hasselt op een boogscheut van de Grote Markt en de Sint-Quintinuskathedraal. Tussen de bronzen beeldfonteinen van het Borrelvrouwke en het Borrelmanneke in het hart van onze historische stad zal ik je vriendelijk onthalen en verwennen. Niet alleen de Jenever smaakt ook de Champagne parelt in de glazen het leven is goed hier.
Holiday Inn Hasselt Hotels in Hasselt Hotel in Hasselt Best Rates Hasselt Best Rates Hasselt.
Overnacht na een drukke dag in één van onze 107 comfortabele kamers. Alle kamers zijn stijlvol gedecoreerd met warme kleuren waardoor u zich snel thuisvoelt. Holiday Inn Hasselt Kattegatstraat 1 3500 Hasselt Belgium. T 32 011 24 22 00 F 32 011 22 39 35.
Hassotel Een uniek concept met een innovatief karakter.
Hassotel vertegenwoordigt hier een stad met smaak en dat merkt u onmiddellijk. Eigen aan zijn omgeving groeit HASSOTEL uit tot het meest trendy hotel in Hasselt. Een uitgebalanceerde mix van trends en feelings vormen de ingrediënten voor een comfortabel verblijf en een culinaire beleving. Uniek in de streek zijn de PENTHOUSES WITH A VIEW met een privé buitenterras en een gashaard om vollop te kunnen genieten van de skyline van Hasselt. De aandacht voor detail de persoonlijke touch geeft onze kamers de juiste harmonie. Ons keukenteam onder leiding van David Reenaers combineert pure smaken tot culinaire sensaties. Tussen het verwarmd terras en de penthouses with a view wordt U als klant het centrum van de wereld.
THE CENTURY.
Net op de hoek van één van de leukste winkelstraten aan de kleine ring van Hasselt de hoofdstad van Limburg vind je het trendy hotel en eetcafé THE CENTURY. THE CENTURY is meer dan zo maar een goed gelegen hotel in de stad het is een hippe place-to-be voor de Hasselaren. Op het verwarmde zonneterras van het Grand Café is het altijd gezellig druk en de sfeer is er als die van een Parijse brasserie. Tussen 10u00 en 23u00 kun je er lekker eten in een ongedwongen sfeer.
Overnachten in Hasselt omgeving Toerisme Limburg.
In dit gedeelte van de hoeve bevindt zich de open keuken van Giovani. Dit logies is online boekbaar. Ons hotel is een geklasseerd monument in Hasselt de stad van de smaak. Vandaar ook de naamkeuze Saporis is immers ontleend uit het Latijn en betekent van de smaak. Wij heten je graag welkom in ons charmehotel. Niet alleen de stijlvolle. Dit logies is online boekbaar. Ontdek de Italiaanse gastvrijheid in het Limburgse Zonhoven! Je snuift graag samen met jouw familie of vrienden de zuiderse sfeer op maar je hebt geen zin om urenlange files te trotseren? Ook in het groene Limburgse Zonhoven Hasselt raak.
Hotels Hasselt Centrum Aanbiedingen bij HotelSpecials.be.
Verfijn de zoekresulaten door een datum te selecteren. Hotel in het centrum van Hasselt boeken? Op deze pagina vind je ons aanbod van hotels in het centrum van Hasselt. Prijzen zijn per persoon per nacht. Maak je keuze en bekijk de aanbiedingen arrangementen en last minutes van het door jou gekozen hotel in het centrum van Hasselt. Getoond 1-10 van 15 beschikbare hotels in Hasselt. Sorteer hotels op Populariteit. Radisson Blu Hotel Hasselt. Meest kindvriendelijke hotel van België. Oprechte beoordelingen van onze boekers!
Het Menneke hasselt hotel bb Hasselt overnachten centrum hasselt bb centrum hasselt charmehotel hasselt.
Welkom bij Het Menneke. Charmehotel in hartje Hasselt. Relaxen doe je bij ons in stijl. De decoratie van de kamers vond inspiratie bij de typische Hasseltse kenmerken zoals u kan horen in de namen van de kamers. Niets om een dag beter in te zetten dan een gastronomisch ontbijt. Ben je niet blijven overnachten? Onze deur staat steeds open om je een overheerlijk ontbijt te serveren. Ook voor een lekkere lunch ben je bij ons van harte welkom.
Boek uw kamer in het designhotel Radisson Blu Hotel Hasselt.
Radisson Blu Hotel Hasselt. Radisson Blu Hotel Hasselt. Radisson Blu Hotel Hasselt. Radisson Blu Hotel Hasselt. BEWONDER HET MOOISTE UITZICHT VAN HASSELT VANUIT HET RADISSON BLU. Torenplein 8 3500 Hasselt België. 32 11 770 000 Het hotel mailen. Het Radisson Blu Hotel in Hasselt is het hoogste hotel van de stad en biedt gelegen vlakbij het marktplein een geweldig uitzicht over de stad. Gasten kunnen te voet naar het Modemuseum en naar de Japanse Tuin de grootste van Europa op 2 kilometer afstand.
Hotel Te koop in Hasselt Lumaro Vastgoed.
Te koop Te huur Projecten Verkopen Verhuren. Omgeving 3500 Hasselt 1.800.00000. Hotel in de omgeving van Hasselt in volle activiteit. Mogelijkheid voor aankoop van het vastgoed 1.800.000 euro. Er is tevens mogelijkheid voor overname van vennootschap de prijs voor overname van de aandelen is te bevragen op kantoor. Zeer interessant er kan bijgebouwd worden zowel een verdiep op de bestaande bouw is mogelijk als nieuwe gebouwen bijbouwen. De bouwgrond is bestemd voor verblijfs recreatie. Dit goed draaiend Hotel ligt in Midden-Limburg niet ver van Hasselt en het heeft een internationaal klienteel.

Contacteer ons