Meer resultaten voor welness limburg

welness limburg
Privé sauna's in Limburg privesauna zoeken.
Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan. De sauna wordt voor u gereserveerd na afspraak en is dus geen openbare sauna. De ruimte omvat het gebruik van. Genk Jepun Traditional Spa. Jepun Tradional Spa in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. De inrichting van de ruimte is geheel geïnspireerd op Bali.
Wellness t Rustpunt Limburg Hechtel-Eksel.
Naar eigen wens kunt U aanvullend en/of vooraf schoonheids en wellnessbehandelingen reserveren. Alles op maat en naar Uw wensen. Als dat geen ontspanning is. Pure wellness is zo mooi. Eén van de mooiste privé sauna in Limburg! Ons privé wellnesscentrum in Limburg voldoet aan alle VLAREM II wetgevingen. t Rustpunt Overpelterbaan 24 3940 Hechtel-Eksel Tel 011 73 17 84 Mail info@t-rustpunt.be.
Limburg LastMinute Sauna.
La Cereza Wellness Overnachting.
Prive sauna AQUAPUUR in Koersel Limburg prive sauna kapsalon wellness zonnebank.
Privsauna in Limburg Maison Beau.
en breng een bezoekje aan onze privsauna in Limburg! Maison Beau heet u van harte welkom en biedt u alle mogelijke arrangementen om volledig te ontspannen. Onze wellness omvat talrijke faciliteiten en is gemakkelijk priv af te huren. Bij Maison Beau aan het juiste adres! Hebt u nood aan een paar uurtjes ontspanning ver weg van alle dagdagelijkse beslommeringen? Wilt u een dagje pure relaxatie om volledig tot rust te komen na een drukke en hectische werkweek? Dan bent u bij Maison Beau aan het juiste adres!
Wellness Toerisme Limburg.
Volg ons op twitter. Universiteitslaan 3 3500 Hasselt. T 32 11 305 500 F 32 11 305 505. Missie voor Toerisme Limburg VZW Met publieke en private actoren binnen de vrijetijdseconomie een marktgericht kwaliteitsvol attractief en duurzaam toerisme ontwikkelen en stimuleren.
Privé sauna Limburg Alle privé sauna zaken in Limburg.
La Cereza Wellness Overnachting.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Telefonisch zijn wij bereikbaar van.
Wellnessweekendje weg in Limburg Weekendesk.
Spa sauna jacuzzi stoombad? compleet relaxen en de batterijen opladen! Home wellness weekend wellness weekend België wellness weekend Vlaanderen wellness weekend Limburg. Wellnessweekendje weg in Limburg. Wellnessweekendje weg in Limburg. ik ben nu in. aan zee Lekker genieten van een weekend aan de kust. Culinair Met diner half pension. Cultureel ontdekkings Culturele bezienwaardigheden boottocht. Gastronomisch Een heerlijk gastronomisch arrangement. in de buitenlucht In de natuur met de fiets. met de fiets Ontdek de vele fietsweekends! met proeverijen Wijn kaas bier. Romantisch Privé spa diner bij kaarslicht. Sport avontuur Kayak mountainbike golf. Voor het hele gezin Dierentuinen aquariums pretparken. wellness Spa Thermen massages. Op minder dan 2u van thuis.

Contacteer ons