Resultaten voor sauna in hasselt

sauna in hasselt
Privé sauna Hasselt 3500 Alle privé sauna zaken in Hasselt 3500.
La Cereza Wellness Overnachting.
Bo-Ness Privé sauna Hasselt Limburg Relaxy.be.
Kempische Kaai 70 3500 HASSELT. Toon mij het telefoonnummer 0475/30.40.30. Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen. De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam maar ook een lust voor het oog. Kortom aan boord ervaart u het toppunt van genieten in een trendy aangenaam en hedendaags design. Jezelf ontspannen krijgt een heel nieuwe dimensie zodra je binnenstapt in één van. de 5 luxueus afgewerkte Bo-Ness privé units. U hebt de keuze uit indoor en outdoor units.
Wellness Hasselt BB Exclusieve kamers met privwellness.
Wellnessfaciliteiten op je kamer of privdomein. Geniet in alle rust en discretie van ons uitgebreid aanbod wellnessfaciliteiten.
Privé-Sauna.
Combineer deze uitstap met een bezoekje aan de stad een leuke winkelnamiddag of breng de fiets mee en ontdek het mooie uitgestippelde fietsroutenetwerk. Aan u de keuze! In onze sauna kan je met 2 tot 10 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving. Rust is de leidraad doorheen gans het gebeuren. Je kan hier gebruik maken van een deugddoende sauna met kleurentherapie hamam overdekte buitenjacuzzi een zeer groot verwarmd binnenzwembad relaxzetels binnen en buiten relaxzone mogelijkheid tot gezellig tafelen en regendouches en dit alles in een exclusief kader.
Privé sauna Hasselt Alle Privé sauna zaken in Hasselt op Relaxy.be Relaxy.be.
Hasseltweg 413 6.4 km. Reserveer uw bezoek bij het beste Wellness concept van België! Ons privé sauna complex gelegen in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. Je kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse routine en helemaal tot rust komen. Wellness in een luxe sfeer ontspanning en rust. We hebben een heel ruim aanbod van verschillende arrangementen je kunt bij ons de privé sauna huren maar je kunt bijvoorbeeld ook de sauna huren in combinatie met een ontbijt of een tapas schotel of. Hasseltsesteenweg 119b 6.4 km.
Bo-Ness WELLNESS concept.
32 475 30 40 30 vasb@ob-arff.or. Bij een vrachtschip zou je denken aan hard labeur drukte en stress. Dit is op onze wellness boot in de kanaalkom van Hasselt helemaal niet het geval. Integendeel bij Bo-ness kom je om te genieten in rust. Zweet al jouw frustraties eruit in onze priveÌ saunas of laat al je spanningen wegnemen door een heerlijke massage. Stap bij ons aan boord en ontsnap van de wereld. Laat al uw zorgen op vaste grond en kom in alle privacy genieten op onze boot. Privacy is eÌeÌn van onze speerpunten. Daarom hebben wij een uniek concept bedacht zo dat u in alle rust en privacy geniet van een weldoende wellness-treatment.
Wellness Hasselt 3500 Alle wellness zaken in Hasselt 3500.
La Cereza Wellness Overnachting.
Publieke sauna Hasselt Alle Publieke sauna zaken in Hasselt op Relaxy.be Relaxy.be.
Een bezoekje aan een sauna of thermen zijn dan precies wat u nodig heeft! Wanneer u graag gebruik maakt van de uitgebreide faciliteiten van een publieke sauna vindt u de beste adressen in Vlaanderen hier terug. Bubbelen in de jacuzzi zweten in de hammam genieten van opgietsessies. En dat allemaal met of zonder badkledij? Selecteer zelf de zoekcriteria waaraan uw welness adres moet voldoen en zoek tussen de talrijke mooie arrangementen naar eentje die al uw wensen vervult. Zoeken kan ook op regio en dankzij de beoordelingen van andere gebruikers krijgt u een goed beeld van wat u kan verwachten. Relaxy.be wenst u alvast veel plezier! LAATSTE NIEUWS OVER RELAXY.BE. 09/08/2017 Wellnesstip van Reismicrobe Kom tot rust in de gerenoveerde hoeve Sauna NoordZuid.
Body zone Privé sauna Hasselt Limburg Relaxy.be.
Combineer deze uitstap met een bezoekje aan de stad een leuke winkelnamiddag of breng de fiets mee en ontdek het mooie uitgestippelde fietsroutenetwerk. Aan u de keuze! In onze sauna kan je met 2 tot 10 personen even ontsnappen aan de drukte van alle dagen en gezellig genieten in een sfeervolle omgeving. Rust is de leidraad doorheen gans het gebeuren. Gebruik makend van een deugddoende sauna met kleurentherapie hamam overdekte buitenjacuzzi een zeer groot verwarmd binnenzwembad relaxzetels binnen en buiten relaxzone mogelijkheid tot gezellig tafelen en regendouches en dit alles in een exclusief kader. Dus waar wacht u nog op! Kom zalig genieten van dit sublieme relaxatieoord!

Contacteer ons