Op zoek naar bo ness hasselt?

bo ness hasselt
Bo ness unique wellness experience.
Bo ness a unique wellness experience.
Bo Ness Hasselt België foto's reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Dingen om te doen. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Alleen hotels met bevestigde beschikbaarheid weergeven. We kunnen geen prijzen vinden voor deze accommodatie. 14 van 34 BBs/pensions in Hasselt.
Bo-Ness in Hasselt Limburg.
Een perfecte avond gehad dankzij de goede zorgen van het Bo-Ness team! We komen absoluut snel weer terug! Super ervaring bij Bo Ness. Hier komen we zeker terug! 3 uurtjes vliegen voorbij! Aanrader Geniet zeker ook van de overheerlijke tapas! Zeer rustig en aangenaam. Wij komen zeker nog terug! Telkens weer komen we helemaal relaxed en ontspannen thuis. E aanrader voor iedereen. Een avondje ontspanning op het beneden dek van de boot.
Bo-Ness Privé sauna Hasselt Limburg Relaxy.be.
Kempische Kaai 70 3500 HASSELT. Toon mij het telefoonnummer 0475/30.40.30. Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen. De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam maar ook een lust voor het oog. Kortom aan boord ervaart u het toppunt van genieten in een trendy aangenaam en hedendaags design. Jezelf ontspannen krijgt een heel nieuwe dimensie zodra je binnenstapt in één van. de 5 luxueus afgewerkte Bo-Ness privé units.
Hotel Bo-Ness België Hasselt Booking.com.
Station Hasselt 15 km. Hasselt Marktplein 15 km. Station Kiewit 17 km. Plopsa Indoor Hasselt 23 km. Flanders Nippon Golf Business Club 29 km. Natuurgebied Platwijer 5 km. Openluchtmuseum arboretum en openluchtspeeltuin Bokrijk 54 km. Limburg Golf Country Club 114 km. Station Genk 118 km. Cosmodrome Genk 142 km. Golfclub Spiegelven 156 km. Golfclub Millenniumgolf 178 km. Het Kolenspoor 197 km. Maastricht-Aachen Airport 307 km. Luchthaven Luik-Bierset 345 km. Luchthaven Eindhoven Eindhoven Airport 575 km. Waarom reizigers deze locatie geweldig vinden. Het ontbijt was top!
Reserveer bij Beauty Wellness Privé Sauna Bo-Ness in Hasselt Limburg Beauty Wellness Privé Sauna reserveren in Hasselt.
Een 63m lang vrachtschip in de kanaalkom van Hasselt omgebouwd tot een heus wellnesscenter met een verrassend design waar je volledig tot rust kan komen. De exclusieve wellness faciliteiten zijn niet enkel een weldaad voor het lichaam maar ook een lust voor het oog. Kortom aan boord ervaart u het toppunt van genieten in een trendy aangenaam en hedendaags design. Ontdek de faciliteiten van de Bo-Ness privé units. Jezelf ontspannen krijgt een heel nieuwe dimensie zodra je binnenstapt in één van de 5 luxueus afgewerkte Bo-Ness privé units.

Contacteer ons