Meer resultaten voor wellness voor 2

wellness voor 2
Prijzen prive sauna.
Cola en fanta 2. Koffie thee water en fruitsap zijn GRATIS! Eigen drank/eten meebrengen is verboden. De rokers vinden buiten een asbakje. Aqua Viva is een rustgevende wellness. Wilde feestjes zijn niet toegelaten. 2uur 90 3uur 120. Buiten therapeutisch bad met 5 verschillende zitplaatsen. Romantische privé Buitentuin zonder inkijk. Niet-alcoholische dranken zijn GRATIS. Badlinnen mag je zelf meebrengen of je. kan bijhuren aan 5 PP. Vrijgezellen of vriendinnen arrangement. Gezellige ontspannen helemaal privé met je vriendinnen?
Wellness Belle Histoire.
Optie 4// Dag arrangement voor 2 personen. Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype. 2 uur privé gebruik wellness. Gebruik badjas handdoeken en slippers. 455 voor 2 personen. Optie 5// Dag arrangement voor 2 personen. Gelaatsverzorging aangepast aan uw huidtype. 2 uur privé gebruik wellness. Gebruik badjas handdoeken en slippers. 525 voor 2 personen. Ontspan en wellness arrangementen. 3u gebruik van de privé wellness. sauna infrarood jacuzzi hammam zwembad. Ontbijtkoeken hartig en zoet beleg cornflakes muesli yoghurt fruitsap koffie en thee. Gebruik badjas handdoeken en slippers. 13500 voor 2 personen. 3u gebruik van de privé wellness. sauna infrarood jacuzzi hammam zwembad.
WELLNESS Body Balance.
3u privé wellnessmet inbegrepen fles cava goodie bags cadeautjes voor iedereen een gratis cadeaubon voor de gelukkige! Beauty arrangementen inclusief wellness voor 2 personen. 3uur wellnes daarop volgend een kort en krachtige gelaatsverzorging wordt uw huid gereinigd met een reinigingsmelk lotion en een peeling. Daarna geniet u van een heerlijke massage aangepast op uw huidtype. Happy Birthday arrangement 160.00. 25 wellness glaasje cava relax massage van achterzijde van het lichaam voor de jarige. 2uur wellness slimeline en peeling en pakkig van de rug. 2uur wellness met oosterse thee daarop volgend een japans massage ritueel in het schoonheidssalon.
Lavabeau Arrangementen Privé Wellness Sauna in Aalst.
Geniet van talloze verwenarrangementen. Vergeet niet te reserveren! Klik hier om de volledige lijst van arrangementen te zien. 1 2 3 4. Een stijlvol wellness en beautycenter op een prachtlocatie een originele vierkantshoeve verscholen in Erembodegem. Originele elementen worden binnen prachtig gecombineerd met de modernste wellnessfaciliteiten. In een omgeving die rust ademt kun je genieten van tal van deugddoende relaxerende massages lichaamsbehandelingen en verzorgingen. Bekijk de volledige lijst van arrangementen hier en klik hier om een reservatie aan te vragen. Deze afzonderlijke ruimte kan u volledig privé afhuren. U kan er genieten van een heerlijke saunabeurt een zalig stoombad vol eucalyptus of relaxen in de overdekte whirlpool 35-39 met bubbels op privéterras.
Geschenkdoos ontspannen met twee Beauty Wellness Vivabox.
Cadeau 2 Rainpharma lichaamsverzorgingsproducten uitgezonderd de geschenkdozen in de vorm van een elektronisch ticket. Een hotstone massage een sessie in de hammam een hydraterende gezichtsverzorging al de 110 wellnessformules garanderen ontspanning. Deel met twee deze unieke ervaring! Blader doorheen de catalogus.
Geschenkdoos Wellness voor twee Schoonheid Wonderbox.
170 verzorgingen massage hydraterende verzorging thermen. Herbron met zn tweetjes! Dankzij een massage hydraterende verzorging sessie in de sauna of een pedicure komt u helemaal tot rust. Weg van alle zorgen kunt u intens genieten. Blader doorheen de catalogus.
Prive Sauna exclusief voor 2 personen Topwellness.
De prive sauna Unit 2 exclusief voor 2 personen is misschien iets kleiner dan onze andere unit maar het is minstens zo hard genieten! Een zwemspa van 4m30 op 2m30 en 1m30 diep! met een temperatuur van 39C waar de bubbels langs alle kanten op je afkomen. Onze finse sauna waar je zowel je huid als geest even helemaal los kan laten of onze hammam om helemaal onder stoom te komen letterlijk. Even bekomen van al dit zaligs in onze relax ruimte? Het staat allemaal ter uwer beschikking!
Officiële website van Belle Wellness.
Relaxruimte voor 2 personen 2 uur. een zalig rug en nek massage. 175.00 voor 2 personen sauna beneden Met zwembad. Luxe massage sauna wellness. Relaxruimte voor 2 personen 2 uur. 215.00 voor 2 personen sauna beneden met zwembad. Hot stone massage sauna wellness. Relaxruimte voor 2 personen 2uur. Hot stone massage van gelaat en lichaam van 1u30. 280.00 voor 2 personen sauna beneden met zwembad. Drankje met tapa en voetbadje. Voedende lichaamspakking op de pearl bank. Stoombehandeling op de pearl wellness bank. Zachte diepe lichaam scrub. Zalige douche op de pearl wellness bank. Drankje en hapje om na te genieten. 220.00 voor 1 pers. 320.00 voor 2 pers.
Wellness-vakantie in de Ardennen.
Zwembad jacuzzi of sauna. Of gewoon alle drie!

Contacteer ons