Resultaten voor prive sauna hasselt

prive sauna hasselt
Wellness Hasselt BB Exclusieve kamers met privwellness.
Wellnessfaciliteiten op je kamer of privdomein. Geniet in alle rust en discretie van ons uitgebreid aanbod wellnessfaciliteiten.
Privé sauna Hasselt 3500 Alle privé sauna zaken in Hasselt 3500.
La Cereza Wellness Overnachting.
Villa Vita Villa Vita privéwellness logies.
In het linkergedeelte van de villa vind je een privéwellness met Finse sauna een stoomcabine hammam belevingsdouches een whirlpoolbad een infraroodwand en een relaxruimte. In de mooi aangelegde tuin kan je genieten van de hot tub en het verwarmde zwembad. De volledige wellness voldoet aan de strengste hygiënewetgeving. Zo worden het whirlpoolbad en de hot tub na elke wellnessbeurt opnieuw met water gevuld. Het zwembad is voorzien van een hoogtechnologisch waterzuiveringssysteem. In het rechtergedeelte van de villa bevindt zich het logies 2 gezellig ingerichte kamers met aparte dressing en badkamer een cinemazaaltje met surround system en een met smaak ingerichte verbruikszaal.
Wellness Welldone welkom priv-sauna en voedingsconsulente Kozen Sint-Truiden Hasselt Limburg 3500-3800-3850.
Wellness Welldone priv sauna en voedingsconsulente in Kozen bij Hasselt Sint-Truiden en Nieuwerkerken 3500 3800 3850 Limburg.
B Relaxed.
B-Relaxed te Hasselt biedt jou een luxueus Wellnesscenter. Ideaal voor de romantische genieters of voor een relaxatie met het hele gezin! Hier kom je weer volledig tot rust. B-Relaxed biedt met een gamma aan massages de ideale oplossing voor jou! Onze massages geven je niet alleen een heerlijk en positief gevoel ze laten je ook toe te waken over je gezondheid! Het doel van B-Relaxed is om jou als klant een zalig gevoel van relaxatie en verwenning te geven! Jaarlijks verlof van 7/09/2017 tot en met 14/09/2017.
Bo ness unique wellness experience.
Bo ness a unique wellness experience.
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Uw verjaardag bij ons vieren of lekker de sauna in en erna BBQ? Geniet van een heerlijk wellness arrangement! Op zoek naar een origineel en ontspannen cadeau? Privé sauna massages gelaatsverzorging. Onze 5 sterren privé sauna in Genk met een oosters tintje is 365 dagen per jaar geopend! U kunt dus op ieder moment bij ons terecht wanneer u daar juist behoefte aan heeft. Naast het feit dat wij iedere dag geopend zijn zijn wij ook benoemd tot het beste Wellness concept van België! Bij ons kunt u dan ook echt genieten in de ware zin van het woord wanneer u dat maar wilt!
Exclusive Privé Sauna regio Hasselt Aquapuur Exclusive Wellness.
Ons aanbod A Z. Home Privé saunas België Exclusive Privé Sauna regio Hasselt Aquapuur. Exclusive Privé Sauna regio Hasselt Aquapuur. Meer info op de website Maak een reservatie Toon alle foto's. Aquapuur Exclusive Privé Sauna regio Hasselt. Het futuristisch ogende gebouw van Aquapuur nodigt onweerstaanbaar uit tot een bezoek. Eens binnen opent zich achter elke deur een nieuwe luxueuze wereld. Hier worden sauna en wellnessdroom werkelijkheid. Verwennen is de grote uitdaging die de zaakvoerders Anita Johan en team voor hun bezoekers realiseren. Onder hetzelfde dak vindt men een schoonheidsinstituut kapsalon en zonnebank.
Openingsuren Bo-Ness Privé Sauna in Hasselt.
Ik zoek in Zoeken. Bo-Ness Privé Sauna is vandaag open tot 2300. Info laatst gecontroleerd op 14 oktober 2011. Laat het ons weten! Uitzonderlijk open op maandag 1 mei 2017 voor Feest van de Arbeid. Kempische Kaai 70 3500 Hasselt.

Contacteer ons