Zoeken naar goedkoop hotel hasselt

goedkoop hotel hasselt
Alle Ibis hotels in Nederland en in België maar ook in Frankrijk Duitsland Spanje Brazilië.
Bekijk alle Ibis hotels overal in de wereld.
Guesthouse Dusart Aparthotel Hasselt Tarieven 1 week vanaf 210.
Alle studio's kunnen gehuurd worden voor minimum 7 nachten. De studio's zijn niet beschikbaar voor kortere periodes.
Hasselt Hotels. Boek uw hotel in Hasselt tot 65% korting Goedkope hotelaanbiedingen.
Dit modische hotel bevindt zich aan de Groene Boulevard van Hasselt. Het biedt smaakvol gemeubileerde kamers en een Beschrijving reservering. Adres Genkersteenweg 350 Hasselt 3.7 km van Hasselt centrum Kamers 27. Dit hotel op 3 kilometers van het hart van Hasselt beschikt over een uitgestrekte tuin en maakt indruk met zijn kalme Beschrijving reservering. Adres Van Groesbeekstraat 6 Hasselt 2.5 km van Hasselt centrum Kamers 3. In de omstreek liggen vele fiets en wandelpaden en meerdere golfbanen. De Ethias Arena bevindt zich op 5 kilometers Beschrijving reservering. Toon alle 15 hotels in Hasselt België. Hotels in de steden/vliegvelden nabij Hasselt.
Hotel Hasselt België goedkoop hotel Hasselt Vergelijk met Jetcost.
De datum van aankomst in het hotel is niet geldig. De datum van vertrek uit het hotel is niet geldig. Reservatie goedkoop hotel in Hasselt met Jetcost. Vind met één klik alle goede hotelplannen terug Hasselt zoek tot het laatste ogenblik een discounthotel voor uw verblijf in Hasselt. Holiday Inn Express Hasselt. van 09 tot 10 augustus. Lang geleden 14 dagen. Holiday Inn Express Hasselt. van 08 tot 10 september. Lang geleden 15 dagen. van 26 tot 27 augustus. Lang geleden 15 dagen. Holiday Inn Express Hasselt. van 15 tot 17 september. Lang geleden 17 dagen. van 26 tot 28 augustus.
De 15 beste hotels in Hasselt Booking.com.
Deelname aan het programma is alleen mogelijk als voldaan wordt aan specifieke criteria en is eveneens gebaseerd op feedback van eerdere gasten. 81 Erg goed 1.634 beoordelingen. Dit comfortabele hotel ligt aan de Groene Boulevard in Hasselt en biedt veel verschillende elegante kamers en een gezellige bar. U kunt ontspannen in de lobby van het hotel de Great Room. Het ontbijt was in orde variatie aan brood en ontbijtkoeken vers fruit Onthaal was eveneens in orde om 11u toegekomen en direct een kamer gekregen. Daarnaast uitleg gekregen voor gratis parkeren. Hassotel 3-sterrenhotel Deze accommodatie doet mee aan ons Programma van aanbevolen accommodaties. Aanbevolen accommodaties op deze website bieden een uitstekende service en kwaliteit tegen de best beschikbare kamerprijzen.
Hotel Hasselt Hotels in Hasselt Weekendjeweg.nl.
Prijs per kamer excl. Radisson Blu Hotel Hasselt. Radisson Blu Hotel Hasselt 7.8 10 12 beoordelingen 12. Luxueus genieten in trendy Hasselt 1 kind gratis. Prijs per kamer excl. Op loopafstand van het centrum. Prijs per kamer excl.
Overnachten in Hasselt omgeving Toerisme Limburg.
In dit gedeelte van de hoeve bevindt zich de open keuken van Giovani. Dit logies is online boekbaar. Ons hotel is een geklasseerd monument in Hasselt de stad van de smaak. Vandaar ook de naamkeuze Saporis is immers ontleend uit het Latijn en betekent van de smaak. Wij heten je graag welkom in ons charmehotel. Niet alleen de stijlvolle. Dit logies is online boekbaar. Ontdek de Italiaanse gastvrijheid in het Limburgse Zonhoven! Je snuift graag samen met jouw familie of vrienden de zuiderse sfeer op maar je hebt geen zin om urenlange files te trotseren? Ook in het groene Limburgse Zonhoven Hasselt raak.
Keep Session Alive.
Hasselt Hotels Hasselt Accommodatie België Goedkope Hotels in Hasselt Lets Book Hotel.
Holiday Inn Express Hasselt 0.37Km Hasselt. Perfect 8.2 1579 beoordelingen. Thonissenlaan 37 Hasselt 3500 kaart. Dit comfortabele hotel ligt aan de Groene Boulevard in Hasselt en biedt veel verschillende elegante kamers en een gezellige bar. U kunt ontspannen in de lobby van het hotel de Great Room. meer informatie over holiday inn express hasselt. perfect en zeer vriendelijke personeel.prima kamer. Alleen jammer dat je om om het uur even de parkeermeter bij moet vullen als gevolg van parkeerbeleid Hasselt heeft zijn voor en tegen. Wellicht een idee om parkeerkaarten te kunnen kopen voor een aantal uren in het hotel dan wel doorverwijzing naar parkeergarage met uitrijkaarten?

Contacteer ons