Resultaten voor jepun wellness sauna beauty

jepun wellness sauna beauty
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Ontdek de authentieke massages van Jepun. / 3 / 3. Jepun Traditional Spa Exclusieve privé sauna massages beauty behandelingen. Winnaar van het meest luxe wellness concept van België! Overtuig uzelf door een aankoop van zeer exclusieve BABOR-producten. Op zoek naar een prive sauna in Limburg? Stap binnen in onze luxe prive sauna in Genk en waan uzelf even in een totaal andere omgeving! Kom tot rust in onze stoomcabine of kleurentherapie sauna om vervolgens een frisse douche te nemen. Daarna neemt u een lekkere duik in ons verwarmd zwembad of gaat u lekker ontspannen in de jacuzzi terwijl u uw favoriete programma op televisie kunt volgen.
Home Essenzi Wellness.
Er waren zéér mooie projecten maar de kritische vakjury verkoos Essenzi als uiteindelijke winnaar. De kroon op het werk voor alle partners die dit project hebben gerealiseerd 5-waardig! Essenzi accepteert de Sport Cultuur-cheques! Sauna combineert hoge temperaturen met een lage vochtigheidsgraad. betere bloedcirculatie en weerstand. Het gebruik van de infrarood sauna zorgt voor een verhoogde weerstand en bevordert de bloedcirculatie en verlicht ook spier en gewrichtspijnen. Het stoombad heeft tot doel de huid grondig te reinigen en heeft daarenboven een gezonde werking op de luchtwegen. Lekker wegzakken in een jacuzzi is een weldaad. Het warme water en de bubbels verkwikken masseren en ontspannen het lichaam zeer geleidelijk puur genot!
Feedback over Beauty Wellness Privé Sauna Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg te Genk in Limburg.
Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 252 waarderingen. Over Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg. Ons privé sauna complex gelegen in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen.
Jepun Traditional Spa Privé sauna Genk Limburg Relaxy.be.
Privé sauna in Limburg. Privé sauna in Vlaams-Brabant. Privé sauna in Oost-Vlaanderen. Privé sauna in West-Vlaanderen. Blijf op de hoogte. Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en promoties voor sauna wellness en beauty schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief. Helemaal tot rust komen? Daarvoor geniet u liefst in alle privacy. Het ideale scenario voor u is daarom een bezoekje aan een privé sauna waar u alleen of samen met partner of vrienden kan genieten van alle faciliteiten. Een glaasje bubbels in de jacuzzi of samen op de massagetafel voor een duobehandeling na de sauna? Selecteer zelf de zoekcriteria waaraan uw privé wellness moet voldoen en zoek tussen de talrijke mooie arrangementen naar eentje die al uw wensen vervult.
Reserveer bij Beauty Wellness Privé Sauna Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg in Genk Limburg Beauty Wellness Privé Sauna reserveren in Genk.
Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 251 waarderingen. Over Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg. Ons privé sauna complex gelegen in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen.
Reserveren bij Beauty Wellness Privé Sauna Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg te Genk in Limburg.
Nieuwe Let's Go aanmaken. Gebaseerd op 252 waarderingen. Over Jepun Traditional Spa Privésauna Wellness Limburg. Ons privé sauna complex gelegen in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen.

Contacteer ons