Zoeken naar sauna in genk

sauna in genk
Privé sauna en Wellness Jepun in Genk.
Geniet van een heerlijk wellness arrangement! Op zoek naar een origineel en ontspannen cadeau? Privé sauna massages gelaatsverzorging. Onze 5 sterren privé sauna in Genk met een oosters tintje is 365 dagen per jaar geopend! U kunt dus op ieder moment bij ons terecht wanneer u daar juist behoefte aan heeft. Naast het feit dat wij iedere dag geopend zijn zijn wij ook benoemd tot het beste Wellness concept van België! Bij ons kunt u dan ook echt genieten in de ware zin van het woord wanneer u dat maar wilt! U kunt bij ons even heerlijk tot rust komen door middel van onze sauna faciliteiten massage behandelingen een luxe gelaatsbehandeling of een bodyscrub/bodywrap.
Kortingsbonnen in Genkvoor Sauna. Bespaar met Groupon tot 70% op Saunain Genk.
Door het gebruiken van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Alle Schoonheid en spa. 2 tot 3 uur Privé sauna met of zonder zwembad vanaf 4499 bij Sauna Le Mirage. VIP Sauna Inkom met glaasje cava voor 2 personen. Kom genieten van de vele faciliteiten bij Aquadroom. Hapjes brunch of pasta arrangement van 3u voor 2 bij Beauty Lagoon in Genk.
Privé sauna Limburg Genk.
Bekijk de vrije sauna uren. Geniet van onze privé sauna stoombad verwarmde jacuzzi in privétuin en relaxruimte. Verwarmde jacuzzi in privétuin. Relaxruimte binnen en buiten. Scrubzout en douchegel inbegrepen. Inbegrepen water fruit en handdoeken. Met meerdere personen komt er 15 per persoon bij. Supplement modder en olijvenzeep met zeepzak 15. Wil je meer kijk dan zeker eens naar onze sauna arrangementen.
Privé sauna Genk Alle Privé sauna zaken in Genk op Relaxy.be Relaxy.be.
Ons saunacomplex is ook zeer toegankelijk voor. Reserveer uw bezoek bij het beste Wellness concept van België! Ons privé sauna complex gelegen in Genk België laat u even geheel in het Verre Oosten wanen. Je kunt bij ons even ontsnappen aan de dagelijkse routine en helemaal tot rust komen. Wellness in een luxe sfeer ontspanning en rust. We hebben een heel ruim aanbod van verschillende arrangementen je kunt bij ons de privé sauna huren maar je kunt bijvoorbeeld ook de sauna huren in combinatie met een ontbijt of een tapas schotel of. Tulpenstraat 186 6.6 km.
Beauty relax wellness Carbon Sense City Spa Genk.
Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Lees meer Lees meer. Midden in de stad Genk op de 5e verdieping van het Carbon Hotel vind je een heerlijke plek waar je even kan ontsnappen aan je agenda of kan wegduiken uit de drukte en de stress. Wij bieden de exclusieve combinatie van luxueus genieten in een trendy omgeving met de unieke mix van heilzame verzorgingsrituelen en vooruitstrevende hightech behandelingen voor gelaat en lichaam. Professionele Experts in Skin Body Care begeleiden u persoonlijk met efficient advies en doeltreffende behandelingen. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden bij onze werkwijze.
Privé sauna Genk 3600 Alle privé sauna zaken in Genk 3600.
La Cereza Wellness Overnachting.
Essenzi Privé sauna Genk Limburg Relaxy.be.
Melbergstraat 19 3600 GENK. Toon mij het telefoonnummer 089/86.05.55. Welkom bij Essenzi uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden.
Home Essenzi Wellness.
Gun jezelf een avondje relaxen. Welkom bij Essenzi uw oase in het hart van Genk. Een plek waar u tot rust kunt komen genieten is hier het sleutelwoord! Van zodra je bij Essenzi binnenstapt wordt u ondergedompeld in de juiste sfeer werkelijk niets wordt aan het toeval overgelaten. De klant in de watten leggen is hier doelstelling nr. Essenzi is een privé wellness center met twee afzonderlijke units voor 2 tot maximaal 8 personen. Desgewenst kunnen beide units ook samen afgehuurd worden.
De Castaert Sauna Wellness in Genk Limburg.
Wel dat kan via een speciale massagetechniekENDERMOLOGIE met LPG-toestel. Dit kan eventueel gecombineerd worden met de laatste generatie Fitvibe trilplaat. De Castaert Sauna Wellness. De Castaert Sauna Wellness. Wij komen zeker terug. De Castaert Sauna Wellness. Zalig en relax bij hun. De Castaert Sauna Wellness. leuk complexfijne temperatuur van buitenzwembadnetjes en proper. Je email Verplicht Incorrect.

Contacteer ons